tisdag, april 08, 2014

en fin plats på jorden

hejregina.blogspot.com palmhuset1I helgen var jag och Mattias hemma på landet hos mina föräldrar. Vi har tagit det lugnt men också hunnit med ganska många sådana där saker som bara måste göras. Och på ett sånt snabbbesök till Göteborg kunde vi inte låta bli att gå in här en stund!hejregina.blogspot.com palmhuset2Palmhuset i Trädgårdsföreningen!hejregina.blogspot.com palmhuset3Taket är magiskt och det känns som man hamnar i ett annat litet land för en stundhejregina.blogspot.com palmhuset4De finns olika rum med olika klimat och överallt är det grönthejregina.blogspot.com palmhuset5Och i det stora rummet kan man gå upp och sätta sig på balkongen med den här utsikten. Man blir ju helt glad ♡

7 kommentarer:

 1. det är fantastiskt där.

  SvaraRadera
 2. Superfint tak. Och gröna växter alltså. Jag vill ha det överallt.

  SvaraRadera
 3. Det där är ett av mina bästa ställen i Gbg! Önskar att jag inte flyttade längre ifrån det när jag flyttade hemifrån, det är en av de enda dåliga sakerna faktiskt. Älskar Gbg och särskilt Trädgårdsföreningen!

  SvaraRadera
 4. åh tänk att jag BOR i Göteborg och ALDRIG varit där!! Efter att ha sett dina fina bilder måste jag ju typ åka dit nu direkt haha!!

  SvaraRadera