söndag, mars 16, 2014

?

hejregina.blogspot.com kylVar köper man det där pappret du använde till att klä in kylen?
Det är en dekorplast och det finns att köpa på tex Panduro. Dubbekolla bara så att kalkpennan går att tvätta bort, vanlig dekorplast är inte menat som griffeltavla även om det oftast går bra ändå

Var hittar man en sån? (verktygstavlan)
Det är en masonite-skiva från Bauhaus, bara att måla (eller inte) och sätta upp. Avstånden mellan hålen är standard så vanliga verktygsfästen passar perfekt = möjligheterhejregina.blogspot.com tidningen
Kommer tidningen att publiceras någonstans? Jag läser också till arkitekt och det hade varit jättespännande att läsa och se det som du har skapat!
Det är lite oklart än. Befinner man sig i Göteborg kan man gå på utställningen som sätts upp i maj. Men om det finns möjlighet att komma åt den på annat sätt när den är upptryckt så meddelar jag! Vore så kul om ni ville läsa! 
hejregina.blogspot.com hemmaVarifrån kommer den fantastiskt fina mattan under soffan?
Den kommer från Ellos. Jag gillar Ellos, oväntade guldkorn alltså. Som tex vår sänggavel >>
hejregina.blogspot.com glimt2✉ Hej! Jag har ännu en fråga, och det är angående din utbildning. Jag undrar helt enkelt hur det är att plugga till arkitekt? Även om man inte skissar kroki och pysslar varje söndag, kan det gå ändå? Hur van ska man vara vid att jobba med olika material etc?
Hej! Jag förstår precis vad du menar. Man behöver absolut inte älska att pyssla eller måla för att bli arkitekt. På Chalmers i Göteborg var första året lite som ett kreativt basår. Vi skissade, målade och hade kroki, några var jätteduktiga och några provade för första gången och det var liksom fine. Det som behövs tror jag är någon sorts kreativitet, som kan se väldigt olika ut. Och en vilja att förbättra/påverka. I mitt examensarbete pratar jag mycket om att arkitekter kan ägna sig åt så mycket olika saker. Man kan utgå från ett intresse för tillexempel människor, samhället, kommunikation eller gestaltning. Däremot kan man uppleva att skolan uppmuntrar elever till att bli en viss sorts arkitekter men det behöver man ju inte rätta sig efter. Känner du att du vill bli arkitekt men är osäker på om du skulle vara den typiska arkitekt-typen så tycker jag det låter perfekt!
hejregina.blogspot.com karta2 ✉ betyder "rensa garderoben" kanske Tradera? :)
Ska se efter, säger till såfall! (det var rätt mycket gammalt och slitet)

 Har du något favoritställe i Malmö som du tycker om speciellt mycket?
Åh, jag är ständigt på jakt efter nya ställen om ni har något att bjuda på? Men jag gillar tex Suger Ditch. Mysigt Café med olika band på besök, gigantiska milkshakes och Karins prints till saluhejregina.blogspot.com klappklipppysselvar kommer brodyrtavlan ifrån?
Den är har jag broderat med svart sytråd och många små streck

undrar ni något så fråga i kommentarsfältet ✍
hejhej

7 kommentarer:

  1. åh sugar ditch är grymt! peppar såå att hänga på deras uteservering!

    SvaraRadera
  2. du hittar alltid så mycket fint på loppisar, så jag undrar om du har några favoritloppisar/second hand i Göteborg? Eller kanske Malmö eller Stockholm eller någon helt annanstans? Drömmen hade ju varit att hitta en färgglad skrivmaskin och en jordglob, haha! KRAM

    SvaraRadera
  3. Ja! Alltså, säg till hur man gör när man går på utställningen på Chalmers så man kan kolla på ditt på exjobb! I god tid!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag undrar så vart du har köpt "förgreningslamporna" eller vad dom kan tänkas heta i detta inlägg http://hejregina.blogspot.se/2013/12/2013-fynd-flytt-och-pyssel.html ?

    SvaraRadera
  5. Jag blev helt kär i den mattan! Är det denna http://www.ellos.se/ellos-home/matta-kalmar-170x240/421352?selArt=834374? Verkar bara finnas kvar i tråkig grå.. :(

    SvaraRadera