lördag, februari 22, 2014

blommor och högläge

hejregina.blogspot.com KÖKIgår firade vi fredag med blommor på bordet. Dessutom behövde vi lite allmän uppmuntran eftersom vi fick veta att Mattias inte blir av med sitt gips på 2 månader. Två månader! Från början var det 5 veckor. Vi hade bland annat planerat att åka till Paris i vår vilket vi får avboka :( hejregina.blogspot.com KÖK3Jag har varit hos Mattias föräldrar hela veckan och ägnat varje minut åt mitt arbete. Det är skönt att sitta någon annanstans där man inte kan göra så mycket annat. Här hemma kliar det så i mina fingrar över allt jag vill ordna. Men nu är det verkligen nära, måste liksom påminna mig självhejregina.blogspot.com KÖK2Och idag ska jag ta en paus och uppleva mitt livs första roller derby
hej hej!

PS. tack Linda för dina fina ord och välkommen hit till alla nya läsare ♡

4 kommentarer:

  1. Ni är så helvetiskt duktiga på att inreda. Jag älskar det! Men sämst att ni inte blir av med gipset och inte får åka till Paris.

    SvaraRadera
  2. alltså GUD!! hittade nyss din pinterest och vill bara trycka pin på varenda bild! så bra och så kul. tycker mest om boarden som heter smart, älskade allt.

    SvaraRadera
  3. måste också bara skriva att jag är så glad att jag hittat till din blogg. Du inspirerar mig!

    SvaraRadera