tisdag, oktober 15, 2013

Flytta runt

hejregina.blogspot.com vardagsrummet5I fredags möblerade jag och Mattias om i vardagsrummet. Det kändes bra eftersom det har varit lite av ett bortglömt rum sen vi flyttade inhejregina.blogspot.com vardagsrummet7Vi fyllde på med lite grönthejregina.blogspot.com vardagsrummet ljusOch bestämde att böckerna får vänta på ev hylla i staplar på golvethejregina.blogspot.com vardagsrummet6Soffbordet köpte Mattias morfar 1958 och vi har fått låna det tills vi hittar ett eget. Ovanför soffan hänger världen och vid fönstret står vårt lilla olivträdhejregina.blogspot.com vardagsrum3Och så fick pianot flytta in. Det är så kul att ha olika rum att plocka mellan. Helt plötsligt ser det nytt ut för att det blir lite rotation. Ser något tråkigt ut i sovrummet kanske det passar i köket liksom. Och att det kan vara så kul att bara få flytta runt. För det är det ju

15 kommentarer:

 1. mattan främst! ser liksom splitter och vintage ut samtidigt.

  SvaraRadera
 2. åh gud så fint! vill bara bo där

  SvaraRadera
 3. ja, åh för mattan! var har du hittat den?

  SvaraRadera
 4. Vad tjusigt ni fått det! Håller också på och flyttar runt grejer här hemma, och våra tavlor står också mest och lutar lite här och var, men jag gillar det!

  SvaraRadera
 5. så himla fin stil ni har!

  SvaraRadera
 6. ytterst tjusigt, liknar min egen stil! kika gärna in på min blogg.

  SvaraRadera
 7. satan vad fint ni bor alltså. och vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera
 8. Ååh, alltså er lägenhet. Er inredningsstil. Vill bara gråta. Så himla fint.

  SvaraRadera
 9. Såå fint! Bloggen din er veldig inspirerende. Mange fine bilder :)

  www.mydirtysho.es

  SvaraRadera
 10. åhh det är ju HELT PERFEKT! precis så jag vill att det ska se ut hemma hos mig när jag flyttar hemifrån haha!:) var kommer pianot ifrån om man får fråga?

  SvaraRadera
 11. MEN vad fint! Underbar matta. Och det lilla trädet i bild 2 ser ut som en mandragora från Harry Potter #2. Bokstaplar tycker jag nog är hundra gånger bättre än hyllor egentligen.

  SvaraRadera