onsdag, oktober 09, 2013

33 bilder välkommen in!

autofärg+ljusDet är så himla roligt att ni hittar hit! Jag tänkte berätta lite var ni har hamnat och vad som händer härhejregina poaloridMitt mellannamn är Regina och mitt första är Agneshejregina.blogspot.com Eva S MöllerDe senaste 5 åren har jag bott i Göteborg ♡
hejregina hawaiiFörutom när jag åkte jorden runt, då bodde jag bla härhejregina.blogspot.com rummetI Göteborg bodde jag i en liten söt lägenhet med stora fönsterPAgta2 on Make A Gif, Animated Gifsdär det krävdes finess för att få plats med alla sakerhejregina.blogspot.com bordet4Men i somras började vi packa flyttlådor och leta efter möbler att fylla ut vårt möblemang med hejregina.blogspot.com sommarlovoch så flyttade vi till Skåne! hejregina mattias skissMed mig flyttade min fina Mattias som ni också ser här då och dåhejregina.blogspot.com flyttarVi bodde tillsammans ganska länge i Göteborg också men då såg det oftast ut såhär = platsbristhejregina.blogspot.com taketVi hann göra i ordning väggar och golv i lägenheten under två veckor i Malmö innan jag åkte till Kina med skolan4Vi var nämligen med i en Kinesisk studenttävling där vi byggde ett hushejregina.blogspot.com glimt2När jag kom hem igen började vi tapetserahejregina.blogspot.com glimt3fixa möblerhejregina.blogspot.com karta2Och möblera, vilket vi fortfarande görhejregina.blogspot.com megaloppisAnnars tycker jag mycket om att fynda fina sakerhejregina.blogspot.comGärna saker som man inte vet vad det är, men som man kan använda till något annathejregina.blogspot.com blocket4En gång hamnade jag i ett Villa Villekulla-hus där jag fick ta med mig vad som helst (!!)hejregina.blogspot.comIbland visar jag ett plagg jag gillarhejregina.blogspot.com klassen2ibland några vännerbq3IUD on Make A Gif, Animated GifsMen oftast handlar det om pyssel och idéer som man kan görahejregina.blogspot.com jag reflekterar digEn bokstavstavla
Något som behöver göras ommQR1P4 on Make A Gif, Animated Gifseller fina mönster tillexempel
hejregina.blogspot.com pall2Jag kommer in i olika perioderhejregina.blogspot.com sideboard1Loch just nu gillar jag att måla om möbler med hjälp av tejphejregina bergJag gillar också att ritahejregina skånepå bilderhejregina.blogspot.com rävarpå kakorhejregina krympplast
på krympplastGÖT OM EN MATTAoch i datorn
Och just nu skriver jag examensarbete och arbetar med mitt företag på dagarnahejregina balkong1
Nu vet ni. Tack&hej, jag gillar er ♡

21 kommentarer:

 1. Och vi gillar dig med! Dör på er inredningsstil och kreativitet, så inspirerande!

  SvaraRadera
 2. Åh, din blogg är så himla himla bra!! Bara så du vet.

  SvaraRadera
 3. Har precis hittat till din blogg och tycker att den verkligen är ett guldkorn! Förstår inte hur jag missat den tidigare? Fin som snus.

  SvaraRadera
 4. Hade missat att du bor i Malmö! Vad roligt. Är också malmöbo. Kanske du kan dela med dig av lite bra loppis/2hand tips då kanske? Eller bara tips i allmänhet!? Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 5. Tycker så mycket om din blogg, dina pysselinlägg är finfin inspiration och du är hemskt duktig!

  SvaraRadera
 6. alltid lika roligt att titta in här! och tack för alla inspirerande pyssel, tips och inredningsidéer, de gör verkligen ens dag.

  SvaraRadera
 7. detta är så otroligt fint så jag vet inte vart jag ska ta vägen, du äger

  SvaraRadera
 8. du är verkligen en stor inspiration!!

  SvaraRadera
 9. Det här är verkligen en av mina absoluta favoritbloggar! Tack för all fin inspiration!

  SvaraRadera
 10. men VILKEN trevlig blogg! du bor också i malmö ser jag. jag som trodde att det inte fanns så många inspirerande bloggare här i min region.. men så hittade jag dig! kika gärna in på allt det gamla goda, min blogg om retro, vintageklänningar och ångermanland!

  SvaraRadera
 11. Min favorit blogg! Så himla fin och inspirerande.

  SvaraRadera
 12. Åh herregud du är så fantastisk! Vilken underbar beskrivning av dig och ditt pysslande! Du är en väldig inspirationskälla och det du gör på dina möbler är genialt! Jag tycker speciellt mycket om den blå pallen, extremt vackert.

  SvaraRadera
 13. åh ett presentationsinlägg! tack, vad bra, för jag är en sån där ny en som hittat hit nyligen. agnes regina = hur fint namn som helst. och hela det här inlägget är så bra, och hela bloggen faktiskt. kram!

  SvaraRadera
 14. Men, vilken fantastiskt härlig blogg det här var då. Man blir ju alldeles glad.

  / Http://justinaveramaria.tumblr.com

  SvaraRadera
 15. Det här måste vara det mest fantastiska blogginlägg jag någonsin sett.

  SvaraRadera
 16. alltså gud!! agnes!! du är så himla bra. är dålig på att kommentera bloggar men en bör väl ta sitt ansvar och berätta vad jag tycker, och jag älskar det här!! bästabästa bloggen.

  SvaraRadera
 17. Urfin presentation! och urfin blogg såklart. :)

  SvaraRadera
 18. Jag har precis ramlat in på din blogg och tänker nu spara den i min favoritlista, himla fint.

  Sen måste jag bara inflika att den grejen du har en bok/tidning hängandes på och inte vet vad det är - det är en hängare till väggbonader!

  SvaraRadera
 19. Hej! Jag hittade precis din blogg och ville bara säga att den är så himla fin. Kommer verkligen stanna här.

  SvaraRadera