måndag, november 26, 2012

trekronorsfynd

hejregina krokar7ai helgen var jag och Mattias i Sarons second hand och rotade runt. Jag hittade dessa krokar i guld, som jag inte riktigt visste vad de var till, men som jag inte kunde lämna. Jag föreställde mig dem som något jag kunde fästa ett foto på och ha tillsammans med ramar på min blivande tavelvägg. hejregina krokar4aI brist på utskrivna foton testade jag med lite allt möjligt när jag kom hemhejregina krokar8aKanske behöver du ditt anteckningsblock på en spik vid sängen?hejregina krokar6aEller ett snirkligt bokmärke om du inte kommer ihåg var du slutade?hejregina krokar3aEn extra krona till en vanlig tavelram?hejregina krokar1aEller helt enkelt en hel vägg av fina bokframsidor? Själv behöver jag nog allt

6 kommentarer:

 1. det är en upphängningsmackapär till vepor! men funkar uppenbarligen till ungefär allt. så håll koll på tyg/sy/stickavdelningarna på loppis så kommer du hitta en hel uppsjö av dem.

  SvaraRadera
 2. alltså du är så påhittig! men mest av allt i dessa bilder gillar jag djuren i högra hörnet, SÅ bra! fast det vet du väl förmodligen redan..

  SvaraRadera
 3. Åh, precis en sån där upphängningsgrej hängde mammas broderade de-sju-dvärgarna-räkna-ner-till-ju-kalender på som jag har fått paket ifrån ända sen jag var liten. Fint!

  SvaraRadera
 4. En mycket användbar pryl helt enkelt! Väldigt fin dessutom.

  SvaraRadera
 5. Hehe, kul! Finns ju hur mycket som helst att hänga upp på den där kroken nu när man börjar tänka efter...

  SvaraRadera