![hejregina godmat](http://farm8.staticflickr.com/7120/8074603310_b91d457842_z.jpg)
✍ Kyckling - Korv - Bönor - Bacon - Kikärtor
✍ Mjölk - Matlagningsgrädde - Kokosmjölk - Vatten/Mjöl - Turkisk Yoghurt
✍ Broccoli - Morötter - Purjolök - Majs - Sojabönor - Sparris - Zucchini - Bambuskott - Tomater - Rödlök - Svamp
✍ Sambal Oelek - Någon färdigblandad kryddpåse - Chili - Vitlök - Grönsaksbuljong - Tabasco - Alla sorters frön
✍ Pasta - Quinoa - Ris - Couscous - Bulgur
Börja med att steka köttet ordentligt och lägg sen i löken så den hinner få lite färg. Häll i vätskan och börja med grönsakerna som är frysta. När det puttrar lägger du i resten av grönsakerna. Krydda hur mycket/lite du vill och ta av det när grönsakerna är mjuka. Brukar stämma ganska bra med hur lång tid det tar att koka upp vatten och vänta på pastan/quinoan/tillbehöret.
Verkligen lätt som en plätt. Och det är förvånansvärt trevligt att prova sig fram och se vad man har hemma. Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar