fredag, augusti 24, 2012

Hemma hos Lina&Peter

hejregina lina17Jag har varit och hälsat på Peter och min kusin Lina i deras finfina hus.hejregina lina11Köket är ljust med grågröna brädgolv och ljusblå luckorhejregina lina10Väggarna är tapetserade i olika mönster och färgerhejregina lina16svOch bredvid den vanliga spisen står en gjutjärnsspishejregina lina8De flesta tapeterna är köpta på loppis och har tidstypiska mönsterhejregina lina22Och överallt finns det små detaljer att lägga märke till. Knappar, mobiler, foton eller figurer som gömmer sighejregina lina14Inredningen är en mix av möbler de fått, ärvt eller köpt i andra handhejregina lina9Lina är keramiker och i ett fönster står hennes genialiska knäskål, formad efter hennes eget knähejregina lina13Udda krukor och små figurer som bildar stilleben här och därhejregina lina15I den lilla verandan är det fullt av ljus och pelargoner hejregina lina6Där kan man sitta och fika och titta ut över sjönhejregina lina12I ett annat fönster står en burk med puttekulorhejregina lina21Och på väggen hänger en hel butiksanordning för knappar, fint som ett konstverk.

13 kommentarer:

 1. Finare än fint. Heja Lina och Peter! Nämnas bör också att Peter är en fena på att snida i trä. Ingen av hans härliga figurer fastnade på bild, men jag har själv fått en fin, så jag vet! Lyckost mig...

  Kram
  -Hedda

  SvaraRadera
 2. Men ååååå vilken dröm! Tack för titten!

  SvaraRadera
 3. Men vad fint! Borde ta en sväng förbi och kolla in detta live! Kram K och Otto.

  SvaraRadera
 4. SÅDÄR vill jag bo! Fick nästan lite andnöd av att se hur fint de har det.

  SvaraRadera
 5. Jag vill flytta in hon Lina och Peter. NU!

  SvaraRadera
 6. Det ser verkligen ut som ett riktigt drömhem! Har Lina någon hemsida såser man kan se mer av hennes keramik?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, tyvärr. Men det kanske är på gång! Säger till såfall :)

   Radera
 7. Vilken härlig blogg du har! Massa fint att titta på! Den där knapphängaren är verkligen helt ljuvlig, en dröm för en koftstickare som jag själv..

  SvaraRadera