måndag, november 21, 2011

Utan signal

I lördags tog jag mitt pick och pack och begav mig mot mina föräldrar. När jag kom dit fick jag höra att en kabel blivit kapad av misstag så jag har spenderat helgen helt utan internet och telefon. Och eftersom huset ligger på landet har jag ingen mottagning på min mobiltelefon heller. Så man kan säga att det blev en avkopplande helg, vilket inte var så dumt. Ganska skönt. Men ovant. På söndagen fick jag ändå min loppiskvot uppfylld när jag fick gå in och fynda i fyra gamla byggnader, innan de skulle rivas. Och bilden ovanför sitter numera på min vägg som ett litet minne från våran resa. Jag skrev ut den i förra veckan och hängde upp den ovanför mitt piano. Ja, för ett piano har jag. Ett nära på inpulsköp från slutet av sommaren. Så av mina 29 m2 har jag placerat mitt piano på en. Det kan jag visa er en annan dag. 

4 kommentarer:

 1. Det är nog det bästa sättet att få lite lugn och ro - att tvingas bli avkopplad från omvärlden :)

  Jag önskar dig en fin kväll!
  //Sofia

  SvaraRadera
 2. haha åh du borde, jo men en lite gammaldags så det ser lite skissat ut, så de passar till mina andra, som man ser är teckningar liksom :)
  http://beatasbilder.blogg.se/2011/may/en-fjader-fran-berlin.html#comment
  och den http://beatasbilder.blogg.se/2010/october/min-kamera.html#comment :)

  SvaraRadera
 3. Hi Regina, thanks for popping by and leaving a lovely comment. I've been looking at your lovely photos - the one like a little film with the balloons is brilliant, so clever.
  Kate x

  SvaraRadera
 4. Samma sak har hänt mig, min mor bor nämligen mitt uppe på ett fjäll. Där finns det dock ingen loppis, men likväl ett stort förråd med allt som man kan tänka sig. Exil är inte fy skam.

  SvaraRadera